Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2020. 09. 17. 08:50:15
Az Ulter sportkipufogókról bővebben

Tény, hogy manapság óriási a kínálat a sportkipufogókból, azonban ez egyeseknek inkább hátrányt okoz, mert ebben a gazdag választékban nehezen igazodnak ki, és nem találják a jármű típusához illő alkatrészeket. Emellett arra is kell figyelni, hogy megbízható, színvonalas alkatrészt vásároljanak, hiszen az alacsony minőséget képviselő termékek óriási kockázatokat rejtenek magukban. Amennyiben Ön is sportkipufogót szeretne vásárolni, és hasonló problémákkal áll szemben, ajánljuk figyelmébe az Ulter márka választékát!

2020. 08. 17. 13:01:26

motorvédő lemez

A korszerű autók legtöbbje már gyári állapotában is rendelkezik motorvédő lemezzel, hiszen ez a kiegészítő igen hasznos segítség a motor, illetve a motortér élettartamának növelésében. Legalábbis az lenne, ha a gyári motorvédő lemezek nem sérülékeny és puha műanyagból készülnének

2020. 07. 22. 09:53:04
Sportkipufogót szeretne vásárolni? A sportkipufogók manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek az autósok körében, mert az alkatrészek jelentős mértékben csökkentik a fogyasztást és növelik a motorok teljesítményét. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket megtapasztalhassák a gépjármű tulajdonosok, mindenképp minőségi, precízen megtervezett elemekre van szükség. Amennyiben Ön is szeretné a legkedveltebb tuning alkatrészt telepíteni autójára, szerezze be tőlünk!
2020. 06. 24. 09:12:25
Méretpontos szövetszőnyegek gazdag kínálatával várjuk vevőinket!

Vannak olyan autók, amikből valamilyen okból kifolyólag hiányoznak a szövetszőnyegek. A tulajdonosok közül sokan igyekeznek praktikus megoldást találni erre a problémára, azonban a nem pontosan illeszkedő szőnyegek folyamatosan elcsúsznak, így nem nyújtanak százszázalékos védelmet a kárpitnak. Amennyiben Ön is már sok mindent kipróbált, de nem váltak be, vásároljon kínálatunkból méretpontos szövetszőnyeget

2020. 05. 14. 11:16:09
A méretpontos üléshuzatok előnyeiről röviden

Sok autósnak okoznak bosszúságot a mindennapokban a nem megfelelően illeszkedő üléshuzatok. Még a legkisebb igénybevétel során is elmozdulnak a helyükről, így pedig nem tudnak százszázalékos védelmet nyújtani a gyári kárpitnak. Ha Önt is bosszantják ezek a termékek, és nem szeretné tovább használni őket, válassza inkább a méretpontos üléshuzatokat!

2020. 04. 30. 09:16:09
Ford üléshuzatra van szüksége?

Sok autótulajdonos szeretne olyan üléshuzatot vásárolni, ami tökéletes passzol a jármű üléseihez, azonban a kereskedések többségében nagyon nehéz ilyen terméket találni. Amennyiben Önnek Ford gépjárműjéhez lenne szüksége pontosan illeszkedő üléshuzatra, tekintse meg választékunkat, mert nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres!

Keresés