Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MAGASPEREMES GUMISZŐNYEG

Hogyan lehet tisztára varázsolni egy méretpontos gumiszőnyeget?

méretpontos gumiszőnyegMéretpontos gumiszőnyegeink leginkább azt a célt szolgálják, hogy megvédjék az autó gyári kárpitját a szennyeződésektől. Erre főként télen és az esős időszakokban van szükség, hiszen ilyenkor nem csak por, hanem sár is kerülne az autóba, ezt pedig sokszor igazi kínszenvedés eltávolítani a szövetből.

méretpontos gumiszőnyegek felülete azonban sima – de egy hagyományos szőnyeghez képest legalábbis simább – így viszonylag egyszerű tisztítani, sokan mégis a gyors elhasználódásra panaszkodnak, bár ez így is években mérhető. És hogy hogyan lehet nem csak, hogy megtisztítani a méretpontos gumiszőnyeget, de ápolni is? Az alábbiakból kiderül!

A tél folyamán a sár rétegekben rakódik a méretpontos gumiszőnyeg redői közé. Első lépésben érdemes a szőnyeget kirázni, hogy a fellazult darabkáktól megszabaduljunk, majd egy közepesen kemény sörtéjű kefével átdörzsölni, hogy a maradék is kipotyoghasson. Az újabb rázás után következhet a vizes mosás – erre a nagynyomású mosó a legalkalmasabb, de ha nincs más, a zuhanyrózsa is megteszi –, amihez valamilyen enyhe, a gumit nem károsító tisztítószert érdemes használni, például mosogatószert. Az újabb öblítés után következhet a szárítás.

A legtöbben kiterítik a szőnyegeket a napra, hiszen így gyorsabban szárad. Ez természetesen így van, azonban az UV sugárzás kikezdi a gumit, ami ennek köszönhetően hamarabb kezd el repedezni-töredezni, és hamarabb van szükség a cseréjére is. Érdemesebb egy száraz, mikroszálas törlőkendővel alaposan áttörölni a méretpontos gumiszőnyegeket, majd a maradék nedvességet inkább árnyékos helyen leszárítani róla. Ami az ápolást illeti, valamilyen szilikon alapú szerrel érdemes őket átdörzsölni, mert az visszaadja a színüket, és védi is a felületet.

Amennyiben viszont a fenti eljárás elmaradt, és elhasználódtak a méretpontos gumiszőnyegek, egyszerűen be lehet őket szerezni, méghozzá tőlünk! Ha szeretné lecserélni a régi szőnyegeit, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg kínálatunkat, válasszon, rendeljen, és ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Óvja autóját pontosan illeszkedő csomagtértálcákkal!

csomagtértálcákA szőnyeg minden lakásban alapvető kiegészítő, ami védi a padlót és otthonosabbá tudja tenni az összes helyiséget. Szőnyegre még ott is szükség van, ahol szintén sok időt töltünk, mégpedig az autóban. Az autótulajdonosok nem nélkülözhetik az utasterekben és a csomagterekben használatos kiegészítőket. Egy minőségi csomagtértálca sokat tud nyújtani mind az autónak, mind pedig az autó tulajdonosának.

A csomagtértálcák elsődleges funkciója nem más, mint a védelem. Mitől kell megvédeni egy csomagtartót? Nagyon sok mindentől, attól függően, hogy mit pakol bele a tulajdonosa. Egy ilyen kiegészítő hiányában nagyon gyorsan tönkremehet egy vadonatúj kárpit is. A huzatok, védőbevonatok és burkolatok használata tehát cseppet sem indokolatlan és nem is túlzott aggodalomra vall.

A csomagtértálcák rendszeres és időben megkezdett használatával sokkal nagyobb eséllyel kaphat magasabb árat az autójáért egy tulajdonos, ha egyszer majd úgy dönt, hogy szeretné eladni. Egyik potenciális vevő sem dönt egy olyan autó javára, ami lestrapált, igénytelen és összességében nem kelt vonzó benyomást. Habár a kárpitot ki lehet cseréltetni, mindenképpen okosabb döntés megelőzni a problémát, ami a foltokat illeti.

A minőségi csomagtértálcák méretre készülnek és az autó típusának megfelelő kivitelben kaphatóak. A hagyományos fekete szín minden autó számára a legjobb megoldás, hiszen gyerek és kisállat esetén is tartja magát, nem látszik rajta a szennyeződés. A tisztítása és a mozgatás is egyszerű, bármikor eltávolítható és könnyedén lemosható. Az alapanyaga jól kezelhető és tartós, praktikus tulajdonságokkal van felruházva.

A jó ár-érték arányú csomagtértálcák után nem kell kutatnia, egyszerűen keresse fel áruházunkat, és vásároljon termékeink közül! Számos autótípushoz tudunk pontosan passzoló csomagtértálcát ajánlani, jó áron és nagy választékban. Ha szeretne profi segítséget kérni a döntéshez, csak lépjen kapcsolatba velünk, és tájékozódjon termékeinkről! Szakértő kollégáink válaszolnak a kérdéseire!

 

Önnek van már méretpontos gumiszőnyege?

méretpontos gumiszőnyegNyakunkon a tél, és az első hó is megérkezett, amivel természetesen együtt jár a latyak és a sár is. Ilyenkor mindenhová behordjuk a koszt, így az autóba is, és a kárpit takarítása nem egyszerű. Egy méretpontos gumiszőnyeggel azonban nem adódhat ilyen gondunk, hiszen könnyen tisztítható, csupán víz kell hozzá.

Érdemes tehát beszerezni minden autóba egy garnitúra méretpontos gumiszőnyeget. És hogy miért is fontos a méretpontosság? Ha nem a saját autónkba való szőnyeget használunk, akkor könnyedén elcsúszhat a helyéről, és ugyanott vagyunk, mintha nem is használtunk volna gumiszőnyeget: az autó kárpitja úszni fog a latyakban, és a tavaszi nagytakarítást egy autókozmetikában kell kezdenünk, ahol vagy ki tudják szedni a koszt a szőnyegből, vagy nem, de inkább az utóbbi eset valószínű. Egy sötét színű kárpitnál ez még nem is nagy gond, hiszen nem, vagy csak alig látszik, de a mostanában elterjedtebb, világos, bézs színű szőnyegekkel már nem lesz annyira szerencsés a helyzet.

Egy méretpontos gumiszőnyeg ráadásul kis mértékben növeli a biztonságot is, hiszen hiába lesz vizes a behordott latyaktól, nem csúszik el rajta a cipő, így a gáz, illetve fékkezelés is precízebb lesz. Télen különösen fontos a biztonságos vezetés, hiszen elég egy rossz mozdulat, vagy az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség, és máris kész a baj. Ha azonban koncentrálunk, és a lábunk sem csúszik meg a szőnyegen, még egy vesztes helyzetből is visszakormányozhatjuk az autót az útra.

Méretpontos gumiszőnyegeinket számos autótípushoz kínáljuk, amelyek a gyári rögzítési pontokhoz rögzíthetőek, tökéletesen megegyeznek a gyári minőséggel, és az áruk is kedvező, ezért mindenkinek megéri vásárolni egy garnitúrát, aki szeretné, hogy az autója kárpitja makulátlan maradjon a téli időszakban is.

Amennyiben szeretne méretpontos gumiszőnyeget rendelni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Készüljön a télre méretpontos gumiszőnyegekkel!

méretpontos gumiszőnyegekA téli időszakban az olvadt, sáros hó rengeteg autótulajdonosnak okoz bosszúságot az utastérrel kapcsolatban. Egyesek bárhogy is igyekeznek felvenni a harcot a kellemetlen tényezővel, előbb vagy utóbb bekoszolódik az utastér kárpitja, a sárfoltoktól pedig gyakran csak komoly küzdelmek árán lehet megszabadulni. Az esetek többségében a problémát a gumiszőnyegek idézik elő: sok gépjárműben olyan kiegészítők találhatók meg, amik nem méretpontosak, emiatt pedig folyamatosan elmozdulnak helyükről, így pedig az olvadt hó könnyedén bejuthat alájuk. Ha Ön is gyakran bosszankodik a rossz méretű kiegészítők miatt, készüljön a télre méretpontos gumiszőnyegekkel!

A méretpontos gumiszőnyegek, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, tökéletesen illeszkednek a kárpithoz, így nem tudnak könnyedén elmozdulni a helyükről. Százszázalékban védik a kárpit felületét, ennek köszönhetően nem kell rendszeresen az utastér rendbetételével foglalkoznia, hiszen az olvadt, sáros havat nem szívhatja magába az anyag. A méretpontos gumiszőnyegek hosszú távon képesek védelmet nyújtani, megőrizni a gépjármű gyári állapotát, értékét. A gumiszőnyegek ezen kívül az ételmaradékokkal, állatszőrrel is fel tudják venni a harcot. Sokkal egyszerűbb lesz a gumiszőnyegek felületét tisztán tartani, mint a kárpitokét.

Kínálatunkban többféle autómárkához is megtalálhatja a megfelelő méretpontos gumiszőnyeget. Ezek a kiegészítők kifejezetten az adott modellhez lettek tervezve, hogy így nyújthassanak teljeskörű védelmet a különböző külső, káros tényezőkkel szemben. A méretpontos gumiszőnyegekkel megspórolhatja a takarításra szánt időt, energiát, és többé nem fog bosszankodni a téli időszak tényezői miatt.

Készüljön fel velünk a téli időszakra: fedezze fel méretpontos gumiszőnyegeink kínálatát, válassza ki azt a terméket, ami illik autójához, majd rendelje meg választékunkból! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Óvja az autóját méretpontos gumiszőnyegekkel!

méretpontos gumiszőnyegEgy új autó folyamatosan  ki van téve a szennyeződéseknek, amik a külsejét és az állapotát egyaránt veszélyeztetik. Külseje és utastere is bekoszolódhat az autónak, ami ellen nem csupán a rendszeres takarítással tehet a tulajdonos. A különböző autós kiegészítők sem azért vannak, hogy kihasználatlanul álljanak, ismerje meg és használja őket, óvja autója eredeti állapotát a segítségükkel!

A méretpontos gumiszőnyegek is ilyen autós kiegészítők, amik hozzájárulnak a jármű utasterének hatékony védelméhez, az eredeti állapot minél tovább történő fenntartásához. Egy gumiszőnyeg nélkül az eredeti kárpit pillanatok alatt szennyezetté válik, hiszen a sofőr és az utasok is az utcát megjárt cipőjükkel taposnak a kárpitra. A víz, a sár, a hó, a por, állatszőr, kilöttyenő üdítő, morzsa és még sok egyéb szennyeződés bekerül az autó belsejébe, ahol gumiszőnyeg nélkül beletapossák, belekenik a borításba. A tisztítás nem mindig jár eredménnyel, illetve a túl gyakori tisztítással is a borítás eredeti állapotát rontjuk.

Keressen fel minket bizalommal, ha még nem találta meg az új, méretpontos gumiszőnyeget a járművébe, mert a mi kínálatunkban garantáltan rátalál a tökéletesre! A méretpontos gumiszőnyegek külön autótípusokhoz, illetve márkákhoz készülnek, ez garantálja azt, hogy valóban tökéletesen illeszkedjenek az autó belsejébe.

Az általunk forgalmazott méretpontos gumiszőnyegek eltérnek az átlag gumiszőnyegektől abban, hogy nem standard méretben készülnek, minden autóra egyedi van. Kopásállóak, semleges fekete színben készülnek, kiváló gyári minőségben. A 100%-ban méretpontos gumiszőnyegek másik jellegzetessége a magasított peremük, ami azért előnyös, mert így a széleken is védelmet nyújtanak és megakadályozzák, hogy a nem odaillő dolgok a padlóburkolatra kerüljenek.

A méretpontos gumiszőnyegeket kényelmesen meg tudja rendelni webáruházunkból, méghozzá baráti árakon! Ha azt szeretné, hogy kevesebb energiával tudja megőrizni autója eredeti állapotát, a méretpontos gumiszőnyegek sem hiányozhatnak a kiegészítők közül!

Keresés