Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méretpontos üléshuzatok

Méretpontos üléshuzatokkal sokkal egyszerűbb lesz a dolga!

méretpontos üléshuzatokSok gépjármű tulajdonosnak fontos, hogy megóvja autója üléseinek gyári kárpitját üléshuzattal.

Óriási választékkal lehet találkozni ezzel kapcsolatban, rengeteg helyről beszerezhetők a praktikus üléshuzatok.

Vásárláskor a legnagyobb nehézséget azt jelenti a gépjármű tulajdonosok számára, hogy megtalálják azt az üléshuzatot, ami pontosan illik a járműben található ülések méreteihez. Sajnos nem mindig sikerül megtalálni a megfelelő méretet, így nem marad más, minthogy az autós kompromisszumot kössön egy nagyobb vagy kisebb mérettel. Ez hosszú távon nem túl kényelmes megoldás, ugyanis a nem pontos méretet képviselő üléshuzatok folyamatosan csúszkálnak, vagy éppen feszülnek, rosszul illeszkednek, emiatt pedig állandóan igazgatni kell őket. Nem ritka, hogy a huzatok tépőzárja beleakad az utasok hajába, ruhájába, vagy a tartó kampó szúrja meg a vezetőt, ez pedig roppant kellemetlen. Ha Ön is találkozott már ezekkel a helyzetekkel, és szeretne valóban kényelmes megoldást a gyári kárpit megóvásához, válassza a méretpontos üléshuzatokat!

A méretpontos üléshuzatokkal elfelejtheti a beakadó kampókat, tépőzárakat, ugyanis, ahogy a termékek nevéből kikövetkeztethető, ezek a huzatok pontosan illeszkednek a gépjármű üléseihez. A méretpontos üléshuzatok konkrét ülésekhez kerülnek legyártásra, a milliméter pontosságú illeszkedésről gondosan megtervezett szabásminta gondoskodik. A végeredményt nehéz lesz megkülönböztetni az eredeti kárpittól!  Választékunkban szinte minden autóhoz megtalálhatja a hozzáillő méretpontos üléshuzatot. Termékeink gondoskodni fognak az utastér esztétikus megjelenéséről, hosszú távon óvják a gyári kárpitot és kényelmes használatot is biztosítanak. A méretpontos üléshuzatok strapabírók, színvonalas alapanyagok felhasználásával készültek.

Találja meg kínálatunkban a gépjárművének megfelelő méretpontos üléshuzatot, majd rendelje meg a kiválasztott terméket! Amennyiben kérdései lennének a huzatokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Keresés