Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méretpontos gumiszőnyeg nélkül ne vágjon neki az őszi, téli időszaknak!

gumiszőnyegekEgyes autókban hiányozhatnak olyan kiegészítők, mint például az üléshuzatok vagy a gumiszőnyegek, amik nélkül nagyon kockázatos nekivágni az őszi és téli időszaknak. Egyre többször fordulhatnak elő esőzések, és egy idő után már a havazásra is lehet számítani. A sáros, vizes cipők egyhamar bekoszolhatják a jármű kárpitját, a foltokat pedig nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani. A sáros utastér igencsak lehangoló látványt nyújthat a járműbe beszállva. Amennyiben az Ön gépjárművéből is hiányoznak a gumiszőnyegek, és még a rossz idő beállta előtt pótolná őket, tekintse meg termékkínálatunkat!

Méretpontos gumiszőnyegeink tökéletes megoldást nyújtanak az autókárpit védelméhez. Ahogy a termékek nevéből kikövetkeztethető, maximálisan illeszkednek a felülethez, így véletlenül sem lehet vizes, sáros a terület.Választékunkban az autómárkáknak megfelelően, többféle méretpontos gumiszőnyeg is elérhető. Praktikusak, strapabírók, amik hosszú éveken át gondoskodnak a tiszta és rendezett utastérről, így mindig jó érzés lesz beülni a kocsiba. A gumiszőnyegeket sokkal könnyebb rendbe rakni, hiszen csak ki kell vennie őket az autóból, majd erős vízsugárral levereti róluk a koszt, szennyeződéseket. Miután megszáradtak, már rakhatja is be őket a járműbe. A kárpitokkal ellentétben a méretpontos gumiszőnyegek semmilyen speciális vegyszert nem igényelnek a tisztításhoz. Webáruházunkban a kiegészítőkhöz gyorsan és könnyedén hozzájuthat. Nálunk rengeteg időt és energiát spórolhat meg vásárláskor, mert sorban állás nélkül szerezheti be a szőnyegeket.

Gondoskodjon az utastér tisztaságáról praktikus kiegészítővel, és könnyítse meg az autó takarítását termékeinkkel! A gumiszőnyegeket kedvező áron kínáljuk a vevőknek. Érdemes körbenézni a kínálatban, mert sok más hasznos kiegészítőt is találhat nálunk, például motorvédő lemezeket, kormányvédőket, dísztárcsákat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Keresés